Írói blokk – Oldjuk fel egy kis kényeztetéssel…

Igen, ez egy csúnya betegség. Nem elég rá az erős antibiotikum, sem a Zs-kategóriás blogolás… Gennyes fekély, ami az ember lelkét eszi napról napra, szép lassan, fájdalmasan, amíg már olyan elviselhetetlenné válik a hónapok, évek alatt, hogy kénytelen vagyok ilyen szánalmas módon kiüríteni a felgyülemlett méreganyagot.

Hát akkor adjunk a minőségnek egy pofont. Elmesélem, hogy szoktam kielégíteni magam. Mit szól a kedves közönség?

Először is, általában kiváltja valami az érzést. Kell egy apró kis kattanás, mint amikor kibiztosítjuk a fegyvert. Aztán célzunk – megtaláljuk a megfelelő izgató irodalmat vagy mozgó képi műveket. Célra tartunk, mély levegő, még midig kitartjuk… egyre fokozódik a feszültség, duzzad a csikló, megindulnak a testnedvek és végül meghúzzuk a ravaszt! Mint a fegyvereknél, itt is számít a kaliber. A gyors, ösztönös, testi kielégülés egy kis kaliberű kézi pisztoly, amit jó érzés ugyan elsütni, de korántsem szól akkorát, mint egy szép puska, ami rendesen hátra rúg.

Ritkán nézek pornót. Általában van épp elég mocskos fantázia a tarsolyomban, amik elrepítenek a gyönyörök mennyei, mégis szánalmasan állati világába. Kétféle késztetés létezik nálam: az egyik (ez a ritkább), amikor épp úgy dolgozunk, úgy alakulnak a napjaink, hogy alig vagyunk együtt a Férjemmel és hulla fáradtan dőlünk el este. Ilyenkor előfordul, hogy akár 1-2 (sőt néha 3) hétig nincs szex. Ezt nagyon nehezen viselem. Mondjuk úgy, hogy… nagyobb az étvágyam az átlagnál. Tehát, ilyen ínséges időkben néha egész egyszerűen muszáj magamhoz nyúlnom. Ez általában gyors, nagyon mocskos, legtöbbször valami brutál pornóra csinálom, amitől abban a percben már undorodom is, ahogy elélveztem és szembesülök vele, hogy mit is néztem.

A másik verzió, amikor felébredek mondjuk hétvégén reggel. A Férjem nincs épp itthon, egyedül vagyok, hosszú óráim vannak az üres lakásban, és aludni már nem tudok, de még jólesik lustálkodni az ágyban. Általában előkerül a kis játékszerem is… Ilyenkor szeretem elnyújtani a dolgokat, nincs szükségem pornóra, elképzelem magamnak azt a tiltott kis világot, ahol minden az én kielégülésemre jön létre. Egész érdekes kis történetek kerekednek ki ilyenkor a fejemben. Minthogy imádom a szerepjátékokat (és az sem titok, hogy rengeteg fétisem van), igen színes helyzeteket találok ki, miközben az ujjaimmal óvatosan izgatom magam. Amikor kezdek benedvesedni, felgyorsulok kicsit, de mielőtt még elmennék mindig lelassítok. Mikor már nagyon közel járok a csikló-orgazmushoz, színre lép a kis “barátom”. Lassan, óvatosan dugom be, addig mozgatom, amíg el nem érem az első hüvelyi orgazmust. Majd folytatom kívülről, és amikor elmegyek, azonnal visszadugom a vibrit. Imádom a kettős orgazmust! Szinte csak így vagyok hajlandó szexelni, ha épp a “külső” orgazmus pillanatában hatolnak belém, hogy egyszerre robbanjon fel a belső gyönyör is… Az pedig maga a mennyország, ha ebben a pillanatban tapad rám a Férjem erős karjával és teljesen elszorítja a torkom, hogy ne kapjak levegőt. Ő irányítja az egész testem, a lélegzetvételem, a szívem is az ő ritmusára ver. Ettől szinte azonnal elmegy ő is.

Amikor egyedül vagyok, a vibri helyettesíti Őt, a végén pedig a párnába temetem az arcom, nehogy megriasszam a szomszédokat a gyönyör (nem túl halk) hangjaival…

És hogy mikre gondolok…? Azt majd legközelebb! Itt egy kis ízelítő:

tumblr_static_2-28-2013

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s