A második

815085

Egyre tágabbak a határaim. Elolvad a bűntudat az emlékének forróságán, mint a puha vaj a ropogós, friss pirítóson. Minden, amit eddig szégyelltem, tagadtam és temettem magamban, számára elfogadott, sőt kívánatos! A kettőnk közötti nyitottság mindig ámulatba ejt, akár a fantáziákról, meglátásokról, akár mocskos perverziókról beszélgetünk. Természetes és üdítő a vulgaritás, de pont csak a megfelelő helyeken.

Érezted már, hogy a helyére csúszik az utolsó puzzle darab? De mintegy teljesen véletlenül, mintha épp úgy esne az asztalra, hogy megtalálja a tökéletes helyét a képben. Az én sötét képem keret nélkül lebegett, ködben úszott, elmosódott árnyak ordítottak rajta az éjszakába, de most átrendeződtek az ott ábrázolt, képzeletbeli arcok és az elzártság szenvedését átvette a vágyakozással vegyes rettegés. Mi lesz, ha elveszítem..? Mekkora robajjal dől össze ez a hihetetlenül törékeny, fiatal világ, és mit ránt még magával? Hogyan bírom ki az eltűnését, mikor az is gyötrelem, ha nem ír egy fél napig…

Érezni akarom magamban, érezni akarom az ízét, az illatát, a nektárját, amit önzőn belém csöpögtet, mérgező ópiumként, hogy aztán függőségemben bármilyen határt szétfeszítsek a tudatomban a kedvéért. Azt gondoltam, a fizikai tágítás nehezebb lesz, de a közelébe sem ér a lelki hadjáratnak. Bámulatos gyorsasággal és hozzáértő profizmussal bontja le a falaimat, bármiféle erőfeszítés nélkül. Csodálom és valósággal kiált érte minden porcikám. A puszta közelségének a gondolata felizgat. Holnap. Holnap másodszor is érezni fogom a teste melegét, az erejét, a sötétséget, ami alvilági fénnyel sugárzik belőle. Holnap 9:00 óra.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s