Switch

Submission_I_by_Wandeclayt

Van egy sub tanoncom. Az enyém, ha akarom és ha foglalkozom vele. Tekintve, hogy eddig még egy növény sem élte túl a kezeim között… Nem tudom, mit kezdek egy emberi lénnyel (egy nővel!), ráadásul ez egy rendkívül fárasztó és problémás folyamat. Nem is tudom, a Domnak hogyan van türelme ehhez… Mert hogy én is fárasztó tudok ám lenni. Éppen ma is… Kihoztam a sodrából és tudom, hogy legszívesebben elküldött volna a… Mondjuk úgy, hogy a háta közepére sem kívánt.

De, mint mondta, ez egy rendkívül törékeny kapcsolat, amelyet fenntartani folyamatos munkát és odafigyelést igényel. Túltoltam a lelkivilágom… Kissé. Hiba volt. Hétfőn szigorúan a házi feladatunkat fogjuk neki prezentálni. Miácska (subom) ügyes tanítvány, de az én Dominánsom őt nem inspirálja… Sőt. Ő engem akar; minden formában szolgálni és kielégíteni. Isten tudja miért.. talán mert a lelkére hatok, mert meghallgatom és figyelek rá. Egészen másképp, ahogy a Dom rám, de nekem egészen másra is van szükségem.

A kemény szigor, amivel ma is helyre tett, megtette a kívánt hatást. Szerdán alázattal fogok elé borulni, és könyörögni fogok a pofonokért, amit joggal mér majd rám. Bárcsak megkaphatnám már a büntetésem…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s